Wat heeft de portal organisaties opgeleverd?

Bij verschillende organisaties, zowel maatschappelijke al commercieel, wordt de grafische portal al gebruikt. Na een presentatie, een verkenningsgesprek is de portal gelanceerd en toegepast binnen de organisatie. 

Na de lancering heeft u een vast aanspreekpunt bij GrafischGeregeld waar u altijd met uw vragen terecht kunt.

Hoe gebruiken andere organisaties de portal?

Gemakkelijk kleding bestellen en verspreiden

De organisatie Sporttalent gebruikt de grafische portal om tijd te besparen en het overzicht te behouden. Alle medewerkers van de organisatie bestellen hun werkkleding via de portal. De kleding wordt dan direct naar hun thuisadres gestuurd. Hierdoor kan de medewerker de kleding meenemen naar de werklocatie. De coördinatoren van Sporttalent hoeven nu niet meer dagelijks de kleding te verslepen en uit te delen. Daarnaast heeft GrafischGeregeld het kledingpakket een upgrade gegeven die meer pas bij de uitstraling van Sporttalent.

Tijdsbesparend
Efficiënt verspreiden
Zorgeloos werkkleding bestellen

Alles soepel binnen het budget bestellen

Stichting Ready is de organisatie achter het maatschappelijke project ‘Community Heroes’. Het project vindt plaats in zes verschillende steden. Per stad zijn er verschillende kledingstukken, banners, kladblokken en multomappen te bestellen. De portal stelt de projectmanagers en coördinatoren in staat om deze artikelen te bestellen binnen het budget. Dat allemaal zonder dagelijkse inmenging van de landelijke organisatie en allemaal conform de huisstijl. Hierdoor kunnen zij hun aandacht verlenen aan de belangrijke werkzaamheden.

Binnen budget bestellen
Bewaking van de huisstijl
Gezamenlijk materialen inkopen

De perfecte producten binnen enkele klikken geleverd

E-Scaperooms is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van Escape Rooms voor thuis. Zowel online als offline. De offline ’thuisspellen’ bevatten allemaal grafische producten. Van complete moorddossiers met bewijstukken tot onderdelen van puzzels. Om iedereen binnen de organisatie in staat te stellen om de onderdelen opnieuw te bestellen, gebruiken ze de portal. Hierdoor kan iedere medewerker van E-Scaperooms op elk moment en op elke plek de onderdelen opnieuw bestellen.

De beste materialen binnen enkele klikken
24/7 de mogelijkheid om in te kopen 
Overzicht van alle spel onderdelen

klaar voor een grote stap in efficiency?

Wij laten graag aan u zien hoe de grafische portal uw organisatie nog beter kan laten functioneren. Daarom geven wij u de mogelijkheid om een gratis (online) presentatie bij te wonen zodat u kunt zien hoe de grafische portal werkt.

Zet vandaag nog de eerste stap en vraag direct uw demo aan!